arrow_drop_up arrow_drop_down

Via deze weg wil ik mijn dank uitspreken voor jouw gemaakte Afstudeer Succesgids!

Wat een mooi document, heldere structuur en vele bruikbare tips. Je hebt duidelijk ervaring.

Marco

De Afstudeer Succesgids

Hoe je sneller, met meer plezier en een hoger cijfer afstudeert in 4 stappen

  • Tips voor ijzersterke onderzoeksvragen
  • Richtlijnen voor gedegen onderzoek
  • Advies over scriptiestructuur en wetenschappelijk schrijven
  • Tips voor motivatie en productiviteit tijdens het afstuderen
afstudeer-succesgids

Tijdens mijn twee studies, hbo Food & Business en Master Business Administration, heb ik drie scripties geschreven. Ik kan mij nog goed herinneren dat zeker de eerste een blok aan mijn been was. Wel werd ik er steeds beter in en begon ik het onderzoek en het schrijven zelfs leuk te vinden. Dit begon ook onder mijn studiegenoten op te vallen en al gauw werd ik ingeschakeld om hen te adviseren of te helpen bij de knelpunten van hun scriptie.


In 2013 heb ik hier mijn werk van gemaakt door de afstudeerconsultant op te richten. Mijn missie is om zoveel mogelijk studenten in staat te stellen af te studeren, bij voorkeur zo snel mogelijk en met een goed resultaat.


Luuk Tubbing

Eigenaar de afstudeerconsultant

6 jaar

Expert in scriptiehulp

260+

Scriptie blogs

425+

Studenten gecoacht

3.300+

E-book downloads

"Fijn om wat tips te lezen! Komen wellicht nog van pas! 😊"

Gerwin

"Ik heb moeite met het structureren van mijn scriptie en ik was op zoek naar informatie die hierbij kan helpen. Het e-book bevat veel nuttige handvatten met betrekking tot afstuderen!"

Brenda

"Het is een prettig leesbare handleiding."

Agnes

Begin vandaag nog met sneller afstuderen!

Download de Afstudeer Succesgids: Hoe je sneller, met meer plezier en een hoger cijfer afstudeert in 4 stappen.

afstudeer-succesgids-e-book