arrow_drop_up arrow_drop_down

Over de afstudeerconsultant

Wij helpen afstudeerders het maximale uit hun scriptie te halen.

Missie

Mijn naam is Luuk Tubbing, scriptiecoach en oprichter van de afstudeerconsultant. Ik heb jarenlange ervaring als wetenschappelijk onderzoeker en management/data consultant. In deze rollen heb ik ook onderwijs gegeven en menig training verzorgd. Daarvoor, in 2011, heb ik mijn MSc Business Administration (specialisatie Strategy & Organization) behaald aan de VU, nadat ik de opleiding Food & Business aan de HAN had afgerond. Gedurende mijn werk als onderzoeker en ook als student heb ik menig paper of scriptie met succes afgerond, zowel in het Engels als in het Nederlands. Ik heb altijd al een honger naar nieuwe kennis gehad en het overbrengen daarvan. Ik heb dan ook een breed interessegebied, voornamelijk op het gebied van organisatievraagstukken, innovatie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.


Sinds 2010 ben ik door studenten in mijn omgeving gevraagd voor scriptiehulp. In 2013 heb ik hier een eigen bedrijfje voor opgericht: de afstudeerconsultant. Scriptiehulp voedt mijn brede interesse door in aanraking te komen met vele verschillende vraagstukken en daarnaast ook ondernemersactiviteiten te doen. Ook geeft het mij voldoening om een aandeel te hebben in succes en mensen te zien slagen.


Vanaf 2015 ben ik een samenwerking aangegaan met Joop van Schijndel, een ervaren en gedreven coach, organisatieadviseur, manager en docent. De afstudeerconsultant biedt scriptiehulp op maat aan hbo- en wo-studenten, zodat zij sneller afstuderen met een hoger cijfer. Studenten die moeite hebben met beginnen, last hebben van uitstelgedrag, zijn vastgelopen of deze ellende voor willen zijn, kunnen bij ons terecht.

Ons team

Luuk Tubbing

Eigenaar en Scriptiecoach

Joop van Schijndel

Scriptiecoach

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Snel, duidelijk, proactief en gedegen

“Mijn scriptie leest beter is en taaltechnisch verbeterd. De voordelen van de afstudeerconsultant vind ik: de snelle werkwijze, duidelijke communicatie, denkt mee en geeft gedegen advies. Ik raad de afstudeerconsultant aan als je om wat voor reden dan ook vastloopt met je afstudeerscriptie. De begeleider weet veel en geeft goed advies.”

Laura, HRM, Saxion Deventer

 • Zeer goede aanvulling op gebrekkige begeleiding

  “Dankzij de hulp van Luuk ben ik op tijd afgestudeerd. De inzichten en tips van hem hebben mij erg veel geholpen om mijn scriptie te verbeteren en waren een zeer goede aanvulling op de (gebrekkige) begeleiding van de universiteit.”

  Gerda, Bedrijfskunde, VU

 • Goede begeleiding, advies en steun

  “Luuk, ik wil je bedanken voor je goede begeleiding, advies, en steun. Je hebt ons groepje vanaf het begin tot aan het eind goed geholpen. Ik heb veel van je geleerd en je had ook een luisterend oor als er problemen waren rondom onze scriptie. Je bent echt goed in je werk en je hebt er alles aan gedaan om ons groepje verder te kunnen helpen. Als ik weer eens jouw hulp nodig heb zal ik zonder enige twijfel jouw hulp inschakelen. Heel erg bedankt voor alles.”

  Horia, SPH, Hogeschool Utrecht

 • Structuur enorm verbeterd, goede samenwerking

  “De structuur van mijn scriptie is enorm verbeterd. Het leest vele malen beter en de punten die ik wilde maken zijn veel duidelijker. Luuk geeft snelle reacties, zeer duidelijke feedback en geweldige resultaten. Het was een goede samenwerking. Zonder hem was het niet gelukt.” 

  Maarten, MEd Leraar Engels