Geld, tijd en frustratie besparen?

Download het gratis ebook De Afstudeer Succesgids

Page content

Over ons

De afstudeerconsultant is opgericht in 2013 door Luuk Tubbing met als missie om studenten te helpen het maximale uit hun studie te halen.

Oprichter

scriptiehulp-luuk-tubbingMijn naam is Luuk Tubbing, scriptiecoach en oprichter van de afstudeerconsultant. Ik heb jarenlange ervaring als wetenschappelijk onderzoeker en management consultant. In deze rollen heb ik ook onderwijs gegeven en menig training verzorgd. Daarvoor, in 2011, heb ik mijn MSc Business Administration (specialisatie Strategy & Organization) behaald aan de VU, nadat ik de opleiding Food & Business aan de HAN had afgerond. Gedurende mijn werk als onderzoeker en ook als student heb ik menig paper of scriptie met succes afgerond, zowel in het Engels als in het Nederlands. Ik heb altijd al een honger naar nieuwe kennis gehad en het overbrengen daarvan. Ik heb dan ook een breed interessegebied, voornamelijk op het gebied van organisatievraagstukken, innovatie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Scriptiehulpscriptiecoach-joop-van-schijndel

Sinds 2010 ben ik door studenten in mijn omgeving gevraagd voor scriptiehulp. In 2013 heb ik hier een eigen bedrijfje voor opgericht: de afstudeerconsultant. Scriptiehulp voedt mijn brede interesse door in aanraking te komen met vele verschillende vraagstukken en daarnaast ook ondernemersactiviteiten te doen. Ook geeft het mij voldoening om een aandeel te hebben in succes en mensen te zien slagen. Vanaf 2015 ben ik een samenwerking aangegaan met Joop van Schijndel, een ervaren en gedreven coach, manager en docent. De afstudeerconsultant biedt scriptiehulp op maat aan hbo- en wo-studenten, zodat zij sneller afstuderen met een hoger cijfer. Studenten die moeite hebben met beginnen, last hebben van uitstelgedrag, zijn vastgelopen of deze ellende voor willen zijn, kunnen bij ons terecht.