samenwerken-afstudeerders-starters

Samenwerken voor doelgroep afstudeerders

De afstudeerconsultant.nl heeft een bereik van gemiddeld 50.000 bezoeken per maand. Daarmee is het een van de drukst bezochte websites binnen de doelgroep ‘afstudeerders’. In deze doelgroep bevinden zich voornamelijk hbo- en wo-studenten in de eindfase van hun studie. Velen zijn met hun scriptie bezig en oriënteren zich op een eerste serieuze baan. De website wordt ook deels bezocht door young professionals en deeltijdstudenten met veel werkervaring. Onze websitebezoekers wonen vaak in een grote stad. Ongeveer de helft woont en/of studeert in Amsterdam. De studies die zij volgen variëren van Commerciële Economie tot Geneeskunde.


Het bezoekverkeer op de website is 100% organisch. Daardoor is de betrokkenheid hoog. Er wordt regelmatig nieuwe content geplaatst, waarop veelvuldig wordt gereageerd en welke in grote getalen via social media wordt gedeeld.


Wilt u adverteren op de afstudeerconsultant.nl of heeft u ideeën voor een samenwerkingsverband gericht op de doelgroep afstudeerders? Aarzel dan niet om contact op te nemen.