Scriptievoorbeelden

Scriptievoorbeelden

Gepaste en kwalitatief goede scriptievoorbeelden kunnen je helpen en inspireren om zelf ook een goede scriptie te schrijven. Kijk daarbij vooral naar scripties van dezelfde opleiding als die van jou. Elke opleiding heeft namelijk eigen regels, richtlijnen en verwachtingen.Een overzicht van een aantal databanken met scriptievoorbeelden:
  • HBO Kennisbank. Binnen hogescholen worden veel publicaties zoals artikelen, onderzoeksrapporten en afstudeerwerken geproduceerd door lectoren, docenten en studenten. De HBO Kennisbank maakt dit materiaal van hogescholen zichtbaar en beschikbaar voor uitwisseling en hergebruik. De HBO Kennisbank is hierdoor een belangrijke toegangspoort tot de resultaten van onderzoek van hogescholen.
  • SCRIPTIES-ONLINE. Is een faciliteit voor het online ter beschikking stellen van afstudeerscripties van opleidingen binnen het Nederlandse hoger onderwijs. Met SCRIPTIES-ONLINE is het mogelijk om in een keer de elektronische archieven (OAI-repositories) met afstudeerscripties van Nederlandse universiteiten en hogescholen te doorzoeken.
  • Scribbr.  Een overzicht van met prijzen bekroonde scripties.
Reactie plaatsen

Sneller afstuderen met een scriptiecoach?