Verdubbel je productiviteit met deze scriptie tools en tips
23 december 2014 
1 min. leestijd

Verdubbel je productiviteit met deze scriptie tools en tips

Deze scriptie tools en tips helpen jou om sneller af te studeren en tijd en stress te besparen doordat je niet telkens het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Hierdoor kun jij je beter focussen op hetgeen waarvoor jij jouw studie hebt uitgekozen: de inhoud (ik ga er gemakshalve even vanuit dat je jouw studiekeuze niet hebt gebaseerd op het mooie gebouw of hoeveelheid en aantrekkelijkheid van studiegenoten van het andere geslacht). Enfin, waarom vanaf nul een planning bedenken als er voorbeelden en templates beschikbaar zijn? En waarom zou je gaan zitten klooien met SPSS als er goed beschreven handleidingen beschikbaar zijn? Zo zijn er voor elke afstudeerfase vele tools en tips beschikbaar die jouw productiviteit kunnen verdubbelen (mits je deze goed toepast).

Oriënteren en afbakenen

Afstudeeronderzoek ontwerpen en uitvoeren

Scriptie schrijven

Scriptie drukken en presenteren

  • Je scriptie laten drukken kan onder meer bij Spoedscriptie.nl of wellicht is er een ook snelle en kwalitatief sterke drukker bij jou in de buurt of jouw opleidingsinstelling
  • Moet jij je scriptie ook presenteren en/of verdedigen? Gebruik deze presentatietips en presentatietechnieken voor meer overtuiging en impact!

Afgestudeerd en dan?

Hopelijk zijn bovenstaande tools en tips van nut voor jou om sneller af te studeren. Alvast gefeliciteerd met je diploma! Nu begint het echte leven pas. Waarschijnlijk ben je je tijdens het afstuderen aan het oriënteren voor een startersfunctie. Onder meer op deze websites vindt je startersvacatures en interessante bedrijven om aan de slag te gaan:

Reactie plaatsen

Sneller afstuderen met een scriptiecoach?

scriptiehulp-scriptiecoach-afstuderen